Οι θεραπείες του τμήματος αισθητικής προσώπου, προσφέρονται μεμονομένα ή ως μέρος ενός συνολικού  πρωτοκόλλου για τη φροντίδα του προσώπου.  Η επιστημονική ομάδα του κέντρου LasermedClinics, εξετάζει την προδιάθεση της επιδερμίδας και προτείνει ένα πρωτόκολλο θεραπειών αποκλειστικά για τις ανάγκες της δική σας επιδερμίδας.

Βαθύς καθαρισμός και ενυδάτωση (διάρκεια 120΄)

Η απαραίτητη θεραπεία για το πρόσωπο, συνδυάζει τα ευεγερτικά αποτελέσματα του καθαρισμού με μια εντατική θεραπεία, που επαναφέρει την επιδερμίδα του προσώπου στα κατάλληλα επίπεδα ενυδάτωσης.  Με τη χρήση ατμού και ειδικών προϊόντων, το δέρμα ανακτά την λάμψη και την υγιή του εμφάνιση.  Η θεραπεία περιλαμβάνει peeling, ατμό, εξαγωγή σμήγματος, υψίσυχνα ρεύματα, αμπούλα υαλουρονικού οξέως, δύο μάσκες, laserLED (15΄ min).

Θεραπεία για ευαίσθητες επιδερμίδες με κοκκινίλες και ερεθισμούς (διάρκεια 45΄)

Πρωτότυπη και ιδιαίτερη θεραπεία με καταπραϋντικές και αγχολυτικές επιδράσεις.  Ανακουφίζει τις επιδερμίδες που παρουσιάζουν ευαισθησίες, κοκκινίλες και ερεθισμούς.  Συσφίγγει τα τριχοειδή αγγεία απομακρύνοντας την γενική ερυθρότητα που εμφανίζουν οι ευαίσθητες επιδερμίδες.  Ο συνδυασμός των φυτικών προϊόντων και των βοτάνων, με την αγχολυτική τους δράση, καταπολεμά το stress και προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση.

Θεραπεία οξυγόνωσης (διάρκεια 60΄)

Πρόκειται για μια θεραπεία που συνδυάζει την καθαριστική δράση ενός φυτικού πηλού, που είναι ένα μίγμα από 11 βότανα 100% φυσικό.  Η εφαρμογή του αυξάνει την κυτταρική αναπνοή, μειώνει την δημιουργία ελευθέρων ριζών και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων.  Με τις ειδικές αμπούλες και μάσκες (με βιταμίνη C) σε συνδυασμό με το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης, το δέρμα αποτοξινώνεται και ανακτά την λάμψη του.  Τα αποτελέσματα της είναι βαθιά ενυδάτωση, οξυγόνωση των ιστών και λάμψη στο κουρασμένο δέρμα.

Θεραπεία ματιών (διάρκεια 40΄)

Εξειδικευμένη θεραπεία που απαλύνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους.  Η θεραπεία αποτελείται από εξαιρετικά δραστικά και υποαλλεργικά προϊόντα, που αναπλάθουν, λευκαίνουν και συσφίγγουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Περιλαμβάνει μασάζ με ειδικό ορό, μάσκα και κρέμα.