Η μέθοδος Cavitation ή Σπηλαίωση αποτελεί την πιο δραστική, σύγχρονη, μη επεμβατική, μέθοδο λιπογλυπτικης, που προκαλεί την οριστική καταστροφή των λιποκυτταρων.  Το λίπος διασπάται (λιποδιασπαση), ρευστοποιείται (λιπολυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου, στα σημεία που θέλουμε.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.  Για να φτάσει κάποιος στο τελικό αποτέλεσμα χρειάζεται μόνο μερικές επαναλήψεις, ο αριθμός των οποίων εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και τις απαιτήσεις του κάθε ατόμου.  Εξάλλου τα επιστημονικά πρωτόκολλα εφαρμογής είναι βασισμένα σε κλινικές μελέτες, ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων.

Σε ποιους απευθύνεται το Cavitation 40ΚΗz

To Cavitation είναι μια μέθοδος απολύτως ασφαλής για γυναίκες και άντρες και αφορά το τοπικό πάχος και την επίμονη κυτταρίτιδα, που αντιστέκονται στην δίαιτα και την άσκηση.

Μείωση πόντων, βελτίωση της κυτταρίτιδας, ομαλοποίηση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, και απώλεια τοπικού πάχους, διαμορφώνουν ένα σώμα αδύνατο με ιδανικό περίγραμμα.

Κοιλιά – στομάχι – μπράτσα – πλάτη – μέση – γλουτοί - ψωμάκια, έσω μηροί – γόνατα – γάμπες

είναι περιοχές που έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα μετά την εφαρμογή του  Cavitation.

 

Η διαδικασία του Cavitation 40 KHz

Η εφαρμογή της θεραπείας είναι απλή και ανώδυνη.  Το μόνο που καταλαβαίνει κανείς είναι ένας μικρός ανεκτός ήχος σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.

Η Σπηλαίωση δημιουργείται από την εφαρμογή υπερήχων χαμηλής συχνότητας (40 ΚΗz), με αποτέλεσμα την επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων.

Τα μόρια νερού που βρίσκονται εγκλωβισμένα ανάμεσα στα λιποκυτταρα μετατρέπονται σε υγροποιημένες φυσαλίδες αέρα που ταλαντώνονται, διογκώνονται και τελικά εκρήγνυται, απελευθερώνοντας ενέργεια ικανή να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων.  Κάθε συνεδρία διαρκεί 20 έως 40 λεπτά ανάλογα με τις ανάγκες.

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση!  H επιλογή της μεθόδου αυτής σημαίνει: όχι νυστέρι, όχι μελανιές, όχι ράμματα.

Αποτελεσματα Cavitation 40 KHz

Πολλές φορές έχει τύχει να αδυνατήσουμε με σωστή διατροφή και γυμναστική και στην πρώτη παρασπονδία να πάρουμε γρήγορα τα κιλά πίσω.

Το μυστικό με την μη επεμβατική αυτή μέθοδο είναι πως ενώ με την δίαιτα το λιποκύτταρο παραμένει στην θέση αλλά χάνει όγκο, οι υπέρηχοι καταστρέφουν ολοκληρωτικά το λιποκύτταρο, βοηθώντας έτσι το αποτέλεσμα να είναι μόνιμο.

Ειδικά σε περιπτώσεις τοπικού πάχους η αλλαγή είναι μεγάλη και διαρκεί για πάντα.

Η αλλαγή στο δέρμα και στο σώμα είναι εμφανής από το πρώτο κιόλας ραντεβού.  Όσο μάλιστα περνά ο καιρός και ο οργανισμός αποβάλλει τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα, τόσο η νέα μας εμφάνιση γίνεται πιο άμεσα αντιληπτή από την πρώτη ματιά.

 

Cavitation σε συνδυασμό με Cryolipolysis “Extreme Shaping”

Το Cavitation (Σπηλαίωση) σε συνδυασμό με την Cryolipolysis “Extreme Shaping” ελαττώνει τον λιπώδη ιστό.  

Η συνδυασμένη θεραπεία χρησιμοποιεί την μέθοδο της Σπηλαίωσης και αυτή της Κρυολυπόλισης για την μείωση της περιμέτρου – περιφέρειας των περιοχών στις οποίες γίνεται η θεραπεία.

Είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση για την λιποαναρρόφηση, για τους ασθενείς που χρειάζονται μόνο μικρές ή μέτριες ποσότητες λιπώδους ιστού και κυτταρίτιδας για αφαίρεση ή δεν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι χειρουργικής προσέγγισης στην διόρθωση του περιγράμματος του σώματος.