Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που «τεντώνει» το χαλαρωμένο δέρμα, ενώ «σβήνει» τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου και βελτιώνει τις πιο βαθιές.

Το VelasmoothFace εφαρμόζει την τεχνολογία ELOS, συνδυάζοντας την διπολική ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων RF και την ενέργεια υπέρυθρων ακτινών IR.

To VelasmoothFace με την εκπομπή των διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF θερμαίνει τους ιστούς του χορίου και τα κύτταρα κολλαγόνου που βρίσκονται κάτω από το δέρμα του προσώπου, μέχρις ότου αυτά συσταλούν και το δέρμα γίνει πιο σφικτό.

Επιπλέον, ως αντίδραση στην εσωτερική θερμική βλάβη για την αποκατάσταση της, ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, παρέχοντας έτσι μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος, με αποτέλεσμα ένα υγιέστερο πιο λείο δέρμα.

Με κάθε άγγιγμα της κεφαλής νιώθετε  βαθιά εσωτερική αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων RF και των υπέρυθρων IR παραδίδονται στο δέρμα και στους υποδόριους ιστούς.  Αυτή η εσωτερική βαθιά αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι το κολλαγόνο φθάνει στις αποτελεσματικές θερμοκρασίες σύσφιξης.

Τα αποτελέσματα χρειάζονται 2 - 4 μήνες για να φανούν, όμως διαρκούν σε βάθος χρόνου και επέρχονται σταδιακά ανανεώνοντας έτσι ομαλά και με απόλυτη φυσικότητα το δέρμα του προσώπου