ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ !!!

ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ 4 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΜΟΝΟ με 99,00

Ο ήλιος πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες, ευθύνεται και για πολλά δερματικά προβλήματα. Το καλοκαίρι αφήνει πίσω του κηλίδες, πανάδες και αφυδάτωση. Νέες λεπτές ρυτίδες κάνουν την εμφάνιση τους και άλλες παλιές γίνονται πιο έντονες. Αποτέλεσμα, μια επιδερμίδα ταλαιπωρημένη, που έχει χάσει την φυσική φρεσκάδα και λάμψη της.

Το φθινόπωρο είναι η σωστή εποχή, για να φροντίσουμε και πάλι εντατικά το δέρμα μας και να επανορθώσουμε τις βλάβες που άφησε πίσω του το καλοκαίρι. Έτσι λοιπόν, κάθε γυναίκα που φροντίζει για την περιποίηση και την υγεία του προσώπου της, επιθυμεί να έχει ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο, χωρίς να προδίδει την ηλικία της.

Η αναζωογόνηση έρχεται με σειρά εξειδικευμένων θεραπειών, που δίνουν τροφή και λάμψη στο δέρμα:

 • 1ο Βήμα :  Βαθύς Καθαρισμός, διάρκεια 135 min, αρχικής αξίας 50,00.

  Η ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου ξεκινάει με την διαδικασία του βαθύ καθαρισμού.

 • 2ο Βήμα :  Δερμοαπόξεση, διάρκεια 60 min, αρχικής αξίας 60,00.

  Για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να «ξεδιψάσει» και να αποκτήσει λαμπερή και λεία υφή και όψη, εφαρμόζουμε βαθιά απολέπιση, με την διαδικασία της δερμοαπόξεσης με κρυστάλλους.

 • 3ο Βήμα :  Οξέα Φρούτων, διάρκεια 45 min, αρχικής αξίας 60,00

  Τα οξέα φρούτων μειώνουν τις λεπτές ρυτίδες και βελτιώνουν την τραχιά και σκληρή υφή, το δέρμα γίνεται λείο και απαλό.  Οι πανάδες σβήνουν σιγά – σιγά και το δέρμα αποκτά ομοιόμορφο χρώμα και φυσική φρεσκάδα.

 • 4ο Βήμα :  Φωτοδυναμική, διάρκεια 50 min, αρχικής αξίας 40,00.

  Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, διατηρώντας την επιδερμίδα νεανική και σφριγηλή.