Η κρυολιπόλυση είναι η μόνη μη χειρουργική θεραπεία απομάκρυνσης σωματικού λίπους με έγκριση FDA.  Χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για να εξαφανίσει το τοπικό λίπος το οποίο δεν φεύγει με γυμναστική ή δίαιτα.

Για να φτάσει κάποιος στο τελικό αποτέλεσμα χρειάζεται μόνο μια με δυο επαναλήψεις.  Τα αποτελέσματα είναι αποδεδειγμένα, σημαντικά και μόνιμα, προσδίδοντας στο σώμα και στο πρόσωπο (διπλοσάγανο) την επιθυμητή εικόνα.

Σε ποιους απευθύνεται η Cryolipolysis “Extreme Shaping”

Η κρυολιπόλυση είναι η ιδανική θεραπεία για γυναίκες κ άνδρες που παρά την υγιεινή κ ισορροπημένη διατροφή κ άσκηση δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό λίπος. 

Η κρυολιπόλυση είναι η τεχνολογία που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού  λίπους, όπου και αν βρίσκεται αυτό.  Όμως δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος για υπέρβαρα άτομα, που θέλουν να χάσουν πολλά κιλά. 

Κοιλιά – στομάχι – μπράτσο – πλάτη – μέση – γλουτοί - ψωμάκια, έσω μηροί – γόνατα – γάμπες - διπλοσάγονο (προγούλι)

είναι περιοχές όπου το τοπικό λίπος επιμένει συνήθως και είναι ιδανικές για Κρυολιπόλυση.

 

 

 

Η διαδικασία της Cryolipolysis “Extreme Shaping”

Η εφαρμογή της θεραπείας είναι απλή, ανώδυνη και ατραυματική. 

Ξεκινάμε επιλέγοντας την περιοχή του σώματος ή του προσώπου στην οποία επιθυμούμε να μειώσουμε οριστικά το λίπος.  Εν συνεχεία τοποθετούμε την κατάλληλη κεφαλή στην περιοχή. Η ελεγχόμενη εφαρμογή ψύχους, έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάσει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Τα λιωμένα λιποκύτταρα απομακρύνονται σταδιακά από τον οργανισμό στους επόμενους 1-2 μήνες. 

Μετά την κρυολιπόλυση, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση!  Δεν χρειάζεται καμία ειδική περιποίηση ή επίδεση, μετά την θεραπεία.

 

Αποτελέσματα Cryolipolysis “Extreme Shaping”

Τα αποτελέσματα της Κρυολιπόλυση είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. 

Το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 2 μήνες. 

Η διαφορά στο σώμα φαίνεται άμεσα καθώς χάνονται περίπου 2,5 πόντοι αμέσως μετά την συνεδρία (την ίδια μέρα). 

Η περιοχή που εφαρμόστηκε η Κρυολιπόλυση, παραμένει για πάντα αδύνατη, με την προϋπόθεση ότι το σωματικό βάρος παραμένει σταθερό. 

 

 

Γιατί Cryolipolysis “Extreme Shaping” και όχι κάποια άλλη....

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου Κρυολιπόλυσης είναι ότι ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιοχές, με κυρτές επιφάνειες, εφαρμόζουμε ειδικές κεφαλές, εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.

Η Cryolipolysis Extreme Shaping είναι η καλύτερη λύση, για οριστική μείωση του υποδόριου λίπους.  Γνωρίστε την για να μείνετε μακριά από το ενοχλητικό κ επίμονο τοπικό λίπος!