Η μεσοθεραπεία αποτελεί το σύγχρονο όπλο της αισθητικής ιατρικής, για την πρόληψη της γήρανσης αλλά και για την καταπολέμηση της, όταν αυτή έχει ήδη εμφανισθεί.  Με την μεσοθεραπεία διεισδύουμε ενεργά συστατικά μέσα στο δέρμα όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες Α, C, E, αsiancentella (ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά) κ.α.  Η τεχνική που ακολουθείται και ο αριθμός των συνεδριών, επιλέγεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Microneedling

Η τεχνική microneedling αποτελεί μία από τις πλέον διαδεδομένες και εύκολες στην εφαρμογή θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου και σώματος στο Hollywood.

Τα οφέλη του microneedling μεγιστοποιούνται με την διείσδυση των ενεργών συστατικών, δηλ. του «κοκτέιλ» που επιλέγουμε.  Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και εφάμιλλα πιο σύνθετων επεμβάσεων και πιο ακριβών θεραπειών όπως είναι το Laserrejuvenation, Fraxel κ.α.


Διαδερμική Μεσοθεραπεία

Η τεχνική της διαδερμικής μεσοθεραπείας είναι η εναλλακτική πρόταση για ανώδυνη και χωρίς εκχυμώσεις

θεραπεία. Η διείσδυση των ενεργών συστατικών στο δέρμα γίνεται μέσω του ειδικού μηχανήματος και όχι με βελόνα. Διαμέσου της συσκευής εκπέμπονται μικρο-ρεύματα χαμηλής συχνότητας, τα οποία φορτίζουν τα μόρια των δραστικών συστατικών.  Με τον τρόπο αυτό, τα μόρια περνούν από την ανώτερη στοιβάδα και φθάνουν στο δέρμα προκειμένου να το εμπλουτίσουν.

Οφέλη:

  • Αύξηση της ελαστικότητας στο δέρμα

  • Λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται, βαθιές βελτιώνονται ως 60%

  • Αύξηση της πραγματικής ενυδάτωσης του δέρματος

  • Χαμηλό κόστος θεραπείας (τιμή & αποτέλεσμα)