Με το HIFU – ULTHERAPY, εγκαινιάζεται μια ολοκαίνουργια κατηγορία θεραπειών στον τομέα της αντιγήρανσης.  Εξασφαλίζει τα θεαματικά αποτέλεσματα του Face-Lifting, μηδενίζοντας όμως τις παρενέργειες και τον χρόνο αποθεραπείας που συνεπάγεται μία επεμβατική διαδικασία.

Το HIFU – ULTHERAPY, δρα σε όλο το πρόσωπο ή σε μεμονωμένες περιοχές.  Αντικαθιστά την βλεφαροπλαστική, εξαφανίζει την χαλάρωση κάτω από το πηγούνι, διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, τις σακούλες κάτω από τα μάτια, το μέτωπο, το λαιμό, τις ρυτίδες του άνω χείλους και την περιοχή του ντεκολτέ.

Μία μόνο θεραπεία ειναι αρκετή για να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα σύσφιξης, το οποίο διαρκει έως και 2 χρόνια.

Σε ποιούς απευθύνεται το HIFU – ULTHERAPY “3D Lifting”

Απευθύνεται :

Σε γυναίκες & άντρες 30 έως 40 ετών, όπου παρατηρείται το αρχικό στάδιο χαλάρωσης του προσώπου.  Αποτελεί μια ιδανική θεραπεία πρόληψης δημιουργώντας μία “τράπεζα κολλαγόνου” για την επιδερμίδα. 

Σε γυναίκες & άντρες 40 έως 60 ετών, εδώ η θεραπεία μπορεί να αναστρέψει την  διαδικασία  γήρανσης.  Σε γυναίκες και άντρες άνω των 60, εδώ η χαλάρωση του δέρματος ειναι πλέον ορατή! 

Για να έχουμε θεαματικά αποτελέσματα θα πρέπει να γίνουν περισσότερες επαναλήψεις.  

Η θεραπεία HIFU-ULTHERAPY μπορεί να εφαρμοσθεί είτε σε όλο το πρόσωπο, είτε σε κάποιες περιοχές, ανάλογα με τις ανάγκες, πιο συγκεκριμένα :

1) Σε Μέτωπο και Μάτια (άνω κ κάτω βλέφαρα) 2) Σε Λαιμό και Διπλοσάγονο 3) Σε Πρόσωπο (οβαλ & ρινοπαριακη αύλακα) 4) Σε ντεκολτέ

  

Η διαδικασια του HIFU-ULTHERAPY “3D Lifting”

Πρόκειται για μία αναίμακτη και μη επίπονη διαδικασία.

Το HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) χρησιμοποιεί την δύναμη των εστιασμένων υπερήχων, οι οποίοι διοχετεύουν θερμότητα στο βάθος του δέρματος και όχι επιφανειακά. Οι ζώνες στις οποίες επεμβαίνει βρίσκονται σε βάθος 1,5mm, 3mm και 4,5mm. 

Σε βάθος 1,5mm, κάτω από την επιδερµίδα, επεμβαίνει στους ινοβλάστες που βρίσκονται στο χόριο και στην ελαστίνη, το κολαγόνο και το υαλουρονικό. 

Σε βάθος 3mm, επεμβαίνει στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος και πετυχαινει την σύσφιξη των ιστών και των μυών.

Σε βάθος 4,5mm, επεμβαίνει στο επιφανειακό μυοαπονευρωτικό σύστημα (SMAS) δηλ. την στοιβάδα εκείνη που “τεντώνεται” σε ένα χειρουργικό Face-Lifting.

Το θερμικό φαινόμενο των υπερήχων, πυροδοτεί μια διορθωτική διαδικασία σε όλο το φάσμα της περιοχής.

Αμέσως μετά την θεραπεία υπάρχει ενας ήπιος ερεθισμός, ο οποίος σε λίγες ώρες εξαφανίζεται.  Η αλλαγή στο πρόσωπο είναι ήδη εμφανής, το δέρμα είναι πιο σφριγηλό και ανορθωμένο από πριν.

 

Αποτελέσματα HIFU-ULTHERAPY “3D Lifting”

Από το πρώτο κιόλας λεπτό ολοκλήρωσης της θεραπείας η περιοχή δείχνει πιο νεανική και σφριγιλή.  Το αληθινό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται τους επόμενους 2-3 μήνες, όπου η σύσφιξη του δέρματος και η ανόρθωση επιτυγχάνεται!

 

H θεραπεία εστιάζει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια στις προβληματικές περιοχές σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό “χτίσιμο” του προσώπου.

 

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 2 χρόνια, είναι απολύτως φυσικό και σε καμία περίπτωση δεν προδίδει την διαδικασία, σε αντίθεση με το επεμβατικό Lifting που σε αρκετές περιπτώσεις, προσφέρει ένα μη φυσικό και δυστυχώς μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα.

 

Γιατί HIFU – ULTHERAPY “3D Lifting”...

Εώς σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 350.000 θεραπείες σε όλο τον κόσμο.  Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι ένα λείο και σφιχτό δέρμα.  Είναι ένα Lifting χωρίς το χειρουργείο.

Το HIFU-ULTHERAPY, διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού, ο οποίος διορθώνει εσωτερικά τις ατέλειες, χωρίς να παραμορφώνει και χωρίς να επιβαρύνεται με τοξίνες (botox) ή πρόσθετα (υαλουρονικό).

Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως το Laser, μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές.  Επίσης η δράση του δεν επηρεάζεται από την έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία.

Η θεραπεία ενδείκνυται ακόμα και για περιπτώσεις υπερίδρωσης, καθώς έχει αποδειχτεί ότι επιδρά στους ιδρωτοποιούς αδένες της μασχάλης, μειώνοντας την παραγωγή ιδρώτα κατά 80%.

Πρόκειται λοιπόν για μια θεραπεία που δίνει λύση σε θέματα χαλάρωσης με την μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος, συγκριτικά με άλλες όπως για παράδειγμα οι ραδιοσυχνότητες.